Traiteur
De huisbereide gerechten worden zonder bewaar- noch bindmiddelen klaargemaakt.
Wekelijks wordt een nieuw menu opgesteld, deze kan u hieronder raadplegen.
Gerechten zijn enkel telefonisch te bestellen :TEL : 03/440.71.03
Menu van de week
Woensdag
- Pompoensoep
- Ovenschotel “Mamy – Choux” ( Spitskool, gehakt, natuurpatatjes en witte saus )
Donderdag
- Venkelsoep
- Varkenshaasje Solomio met peperroomsaus, snijboontjes en gebakken aardappelen
Vrijdag
- Courgette – Peterseliesoep
- Oostendse Waterzooi
Zaterdag
- Champignonroomsoep
- Linguine pasta met kalfsblokjes in Provolonesaus, rucola, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten
Zondag
- Juliennesoep
- Kippenwok met noedels ( pittig )
Gerechten zijn enkel telefonisch te bestellen:
0488 20 80 16 of 03 440 71 03
Menu van de week
We zijn gesloten tot 29 augustus.
Menu van de week
Woensdag
- Pompoensoep
- Ovenschotel “Mamy – Choux” ( Spitskool, gehakt, natuurpatatjes en witte saus )
Donderdag
- Venkelsoep
- Varkenshaasje Solomio met peperroomsaus, snijboontjes en gebakken aardappelen
Vrijdag
- Courgette – Peterseliesoep
- Oostendse Waterzooi
Zaterdag
- Champignonroomsoep
- Linguine pasta met kalfsblokjes in Provolonesaus, rucola, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten
Zondag
- Juliennesoep
- Kippenwok met noedels ( pittig )
Menu van de week
We zijn op jaarlijks verlof tot 29 augustus
Menu van de week
Donderdag
- Venkelsoep.
- Kalfs cordon bleu met worteltjes en gebakken aardappeltjes.
- Groente lasagna.
- Parelcouscous met gemarineerde kip.
Zaterdag
- Courgette-peterseliesoep .
- Salad bar met groentencurry en vadouvan rijst .
Vrijdag
- Tomatensoep .
- Zeeduivel op Oostendse wijze met lichte wijnsaus en spinaziepuree .
Zondag
- Courgette-peterseliesoep .
- Piepkuikentje met dragonsaus en aardappeltjes in de oven, kropsla en vinaigrette .