Traiteur

De huisbereide gerechten worden zonder bewaar- noch bindmiddelen klaargemaakt.

Wekelijks wordt een nieuw menu opgesteld, deze kan u hieronder raadplegen.

Gerechten zijn enkel telefonisch te bestellen :TEL : 03/440.71.03

Menu van de week


Woensdag

  • Posteleinsoep
  • Gevulde tomaat of paprika met rijst

Donderdag

  • Jonge Bloemkoolsoep
  • Kalfs Cordon Bleu met worteltjes en erwten en gebakken aardappelen

Vrijdag

  • Wortel – Pastinaaksoep
  • Konings Kabeljauwhaasje met witte asperges in witte wijnsaus, water – en tuinkerspuree


Zaterdag

  • Tomatensoep
  • Salade Niçoise

Zondag

  • Aspergeroomsoep
  • Waterzooi van BIO kippen

Gerechten zijn enkel telefonisch te bestellen:
0488 20 80 16 of 03 440 71 03


Menu van de week



We zijn gesloten tot 29 augustus.






Menu van de week


Woensdag

  • Posteleinsoep
  • Gevulde tomaat of paprika met rijst

Donderdag

  • Jonge Bloemkoolsoep
  • Kalfs Cordon Bleu met worteltjes en erwten en gebakken aardappelen

Vrijdag

  • Wortel – Pastinaaksoep
  • Konings Kabeljauwhaasje met witte asperges in witte wijnsaus, water – en tuinkerspuree

Zaterdag

  • Tomatensoep
  • Salade Niçoise

Zondag

  • Aspergeroomsoep
  • Waterzooi van BIO kippen

fred finest market menu van de week traiteur delicatessen

Menu van de week



We zijn op jaarlijks verlof tot 29 augustus




fred finest market menu van de week traiteur delicatessen

Menu van de week


Donderdag

  • Venkelsoep.
  • Kalfs cordon bleu met worteltjes en gebakken aardappeltjes.
  • Groente lasagna.
  • Parelcouscous met gemarineerde kip.

Zaterdag

  • Courgette-peterseliesoep .
  • Salad bar met groentencurry en vadouvan rijst .

Vrijdag

  • Tomatensoep .
  • Zeeduivel op Oostendse wijze met lichte wijnsaus en spinaziepuree .

Zondag

  • Courgette-peterseliesoep .
  • Piepkuikentje met dragonsaus en aardappeltjes in de oven, kropsla en vinaigrette .